Minnesstund

Att samlas efter begravningen för att minnas och äta något tillsammans blir ofta ett fint avslut. En minnesstund är en betydelsefull del av en begravning och en viktig del i sorgbearbetningen. Vid minnesstund ges tillfälle att umgås och prata med de gäster som deltagit vid begravningsceremonin.

Restaurang Skarholmen hjälper dig att anordna en minnesvärd stund med nära och kära. Vi har fina ljusa lokaler med en fantastisk utsikt över Ekoln där vi ordnar med en trevlig dukning med blomster och ljus.

Ett vanligt inslag vid minnesstunder är att anhöriga anordnar ett så kallat minnesbord.
På minnesbordet finns möjlighet att placera så väl fotografier som blommor, ljus, dikter, kort med minnesgåvor, en gästbok och andra personliga ting.

Att som anhörig ta på sig allt ansvar gällande mat och dryck samt disk och städning kan lätt bli överväldigande och ta bort fokus från det som faktiskt är viktigt, nämligen att umgås och prata med nära och kära. Just på grund av detta kan vi på Restaurang Skarholmen ordna allt från förberedelse av lokal till mat och dryck, dukning, serveringspersonal och städning.

Vi rekommendera våra kunder att välja något från vårat catering alternativ, men vi kan även anpassa vad just ni önskar! Allt från kaffe och kaka, fikabord med tårtor, buffé, smörgåstårta eller en trerättersmiddag.

Kontakta oss för mer information eller om ni har eventuella frågor.